Tusfürdő & Habfürdő

A svédeknek külön szavuk van arra, amikor minden „pont jó”. Ez a „lagom”. Élje át ezt az újfajta kiegyensúlyozottság érzését a Barnängen Tus-és habfürdőivel, amelyek arra lettek tervezve, hogy ösztönözzék az érzékeiket és biztosítsák a kiegyensúlyozott gondozás érzését, már attól a pillanattól kezdve, hogy megérintette az üveget. Jellegzetes összetevőink, a védő Cold Cream és a hidratáló szérum, skandináv ihletésű összetevők, lenyűgöző illatok, tartalmas mégis könnyed állag, így változtatva át a napi rutint egy szertartássá.

Nordic Care:

A Nordic Care Krémtusfürdők skandináv ihletésű összetevőket és az egyedi Cold Cream-ünket tartalmazza, amely formuláját az ikonikussá vált szappan inspirálta, ezen szappan tette a Barnängen-t ismertté. Úgy terveztük a Krémtusfürdőinket, hogy az összes bőrtípust megvédjék:
 

Ápoló Krémtusfürdő, a száraz és normál bőrre
Tápláló Krémtusfürdő, a száraz és nagyon száraz bőrre
Szenzitív Krémtusfürdő, az érzékeny bőrre
Oil Intense Krémtusfürdő nagyon száraz bőrre

Nordic Rituals:

Inspirációt nyerve Svédország legtradicionálisabb hagyományaiból, mint például a szauna, a jeges fürdőzés svéd nevén “Isvaksbad”, a Nordic Rituals Termékcsaládhoz, amely skandináv ihletésű természetes összetevőket és egyedi fejlesztésű hidratáló szérumot tartalmaz- napraforgó & áfonya olaj, kamilla & allantoin kivonatot.

Midsommar Glow Tusfürdő és Habfürdő
Berry Boost Tusfürdő és Habfürdő