Inspiráció a svéd életmódból

Barnängen. Inspiráció a svéd életmódból

Ismerje meg két termékcsaládunkat: a Nordic Care és a Nordic Rituals termékeit. A Nordic Care (skandináv ápolás) termékcsaládot a svéd természet és klíma inspirálta. A Nordic Rituals termékcsaládot pedig a skandináv tradíciók és szertartások ihlették.

 

Nordic Care Termékcsalád

A Nordic Care termékcsaládot a svéd természet és klíma inspirálta. Ezekben a termékekben a természetes összetevőket és az egyedi összetételű Barnängen Cold Cream-et kombináljuk – ez az utóbbi azon a legendás szappanon alapul, amelyeknek a Barnängen a hírnevét köszönheti. Kifinomult skandináv illatokkal készülnek, melyek a skandináv szépérzék előtt tisztelegnek, ez a nőiesség és stílus szimbóluma.

Nordic Rituals Termékcsalád

Inspirációt nyerve Svédország legtradicionálisabb hagyományaiból, mint például a szauna, a jéghideg fürdőzés svéd nevén “Isvaksbad”, a Nordic Rituals Termékcsaládhoz, amely skandináv ihletésű természetes összetevőket és egyedi fejlesztésű hidratáló szérumot tartalmaz- napraforgó & áfonya olaj, kamilla & allantoin kivonatot. Illatával a tradicionális skandináv szertarások előtt tiszteleg, így téve élvezhetővé a zuhanyzást vagy fürdést.