Összetevők

Jellegzetes Technológia

A Barnängen termékei a természet és tudomány „pont jó” keveredését tartalmazzák. A tudományosan kifejlesztett bőrápolási formulák hosszantartó védelmet nyújtanak és tökéletesen kiegészítik természetes skandináv ihletésű összetevőinket.

Cold Cream

 

A Cold Cream egy ősi szépségápolási recept alapján készül. A titka a különleges összetevőiben rejlik: rózsavízzel, méhviasszal és lipidekkel kialakított hidratáló emulzió. A Cold Cream volt az első úgynevezett kozmetikai emulzió és évezredek óta ismert magas ápolási tulajdonságáról és a bőr védelmezéséről – sokkal könnyebb érzést biztosítva a bőrön, az olajokhoz képest.

 

Az eredeti Barnängen szilárd szappanunk is hasonló összetevőket tartalmazott, ezért határoztunk úgy, hogy felhasználjuk a technológiáját és megalkotjuk a jellegzetes Cold Cream-ünket. Az összetevők közé felvettük a természetes vajat, a glicerint és a napraforgó-olajat, valamint az ikonikus értékű szappan eredeti összetevőit: a kamilla- és az allantoin-kivonatot, hogy a szárazság és irritáció ellen intenzív védelmet kapjon a bőr.  A rendkívül hatékony Cold Cream technológia megjelenik termékeinkben, így biztosítva a legjobb bőrápolási védelmet a csodálatosan kiegyensúlyozott bőrért.

 

Tudja honnan kapta a Cold Cream a nevét?
„Cold Cream”, azaz „hideg krém” elnevezés a használatakor jellemző kellemes, hűvös érzésre utal. A krém gyorsan beszívódik, valamint védi a bőrt a kiszáradás ellen.

Hidratáló Szérum

 

A védő hidratáló szérumunk a Cold Cream-mel azonos technológiával rendelkezik a tiszta formulákért.

Ez az olajtartalmú szérum a napraforgó & törpemálna olajak, és az allantoin egyvelege, a fejlett bőrvédelem érdekében és a selymesen puha érzés biztosításához. A védő Hidratáló Szérumunk magasan koncentrált a Nordic Ritual formulákban is, hogy intenzíven védje a bőrt.