Barnängen. A megbízható svéd szépségápolási márka

Barnängen. A megbízható svéd szépségápolási márka

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen mostantól egész Európában kínálja a hatékonyságra és kiegyensúlyozottságra épülő bőrápolási termékeit, valamint a stílusos életmód élményét.

 

A márkát 1868-ban, Stockholmban alapította Johan Wilhelm Holmström, híres és ikonikus szappanja 1873-ban jelent meg a piacon.

 

A szappan kellemes és jótékony hatása miatt nagy népszerűségnek örvendett az egész országban, és a Barnängen 1876-ban már a királyi udvar hivatalos beszállítójává vált.

 

A Barnängen azóta is a különleges, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. Napjainkig számos generáció által használt és kedvelt márka az egyik legikonikusabb márka Svédországban.


Gondolta volna?
Barnängen jelentése Svédországban: a gyermekek virág mezeje.

Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó.

Barnängen. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó.

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a pár betű összetett jelentést hordoz: egy egész életstílust foglal magában. Ez a kellemes egyensúly érzése:

Nem túl nagy, nem túl kicsi.
Nem túl lassú, nem túl gyors.
Nem túl sok, nem túl kevés.
Más szóval: Pont jó.

Kiegyensúlyozott gondoskodás a kiegyensúlyozott életért

Barnängen. Kiegyensúlyozott gondoskodás a kiegyensúlyozott életért

A Barnängen a kiegyensúlyozottságban hisz. A világ tele van korlátokkal, de mi nem elégszünk meg az egysíkú megoldásokkal. Szülővárosunk Stockholm, ahol a természet és a hagyomány, a városi élet és a fejlődés egyszerre megtalálható.

Nem túl városi, nem túl vidéki.
Nem túl nyüzsgő, nem túl nyugodt.

Ez a lagom.

 

A svéd ,,lagom” kifejezés azt az egyensúlyi helyzetet, boldog középutat, ,,éppen jó” állapotot jelenti, ahol úgy döntünk, hogy nem szeretnénk dönteni.

Ennek jegyében a Barnangen a svéd szépérzéket és a skandináv összetevőket vegyítve hozza létre termékeit, melyek a lagom valódi képviselői.

Termékeink tartalmasak és egyben könnyűek.
Energizálnak és egyben nyugtatnak.
Táplálnak és egyben felfrissítenek.
Intenzívek és egyben lágyak.

 

Hiszünk abban, hogy a szépség, abból ered, amikor "pont jól" érezzük magunkat: magabiztosak, hitelesek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Küldetésünk, hogy biztosítsuk a kiegyensúlyozott ápolást a gyönyörűen kiegyensúlyozott bőrért.